Західні інвестори втратили інтерес до нерухомості в Перській затоці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Західні інвестори втратили інтерес до нерухомості в Перській затоці

Нерухомість
288
Західні інвестори втратили інтерес до ринків нерухомості в регіоні Перської затоки, залишивши їх місцевим нафтовим мільярдерам, принаймні, доти, поки не стабілізується глобальна кредитна ситуація або регіональні ринки не стануть більш відкритими і передбачуваними, повідомляє 29 серпня Reuters.
У багатих готівкою Дубаї, Абу-Дабі та Кувейті тон на ринках нерухомості знову задають місцеві інвестори, тоді як покупці із Британії та США, що зазнають нестачу кредитів, переключилися на інші регіони, на їхню думку, більш дешеві та конкурентноздатні.
"У нинішніх економічних умовах американські та британські інститути треба довго переконувати витратити гроші в Перській затоці, заявив Фаді Муссалі директор відділення Jones Lang LaSalle у Дубаї, International Capital Group. - Іноземці проявляють менше ентузіазму щодо нерухомості в Перській затоці, тому що зайняті врегулюванням криз в інших місцях".
Посилаючись на дані маркетингової компанії Reidin, Jones Lang LaSalle заявила, що з початку 2008 року менше однієї п'ятої придбань на ринку нерухомості Дубаї було зроблено американськими або європейськими інвесторами.
"Багато хто дотепер цікавиться Близьким Сходом, але там традиційно домінує місцевий капітал", - заявив Чарльз Грехем, один з директорів фондового менеджера Europa, що спеціалізується на нерухомості. Він додав, що поки в нього немає бажання йти зі звичних ринків Europa і захоплювати плацдарм у регіоні Перської затоки.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас