Інформцентр Євро-2012 в Україні буде створено до кінця серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформцентр Євро-2012 в Україні буде створено до кінця серпня

110
Єдиний офіційний національний інформаційний центр Євро-2012 буде створений до 31 серпня, повідомив у п'ятницю директор державного інформаційного агентства "Укрінформ" Віктор Чамара.
За його словами, інформцентр буде створений на базі "Укрінформу".
Представники всеукраїнських ЗМІ та організацій, що беруть участь у підготовці до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, на "круглому столі" у Києві в п'ятницю прийшли до висновку, що початковим завданням цього центру повинна стати розробка комплексної стратегії державної пропаганди Євро-2012.
Серед основних завдань інформцентру не тільки поширення інформації про процес підготовки до Євро-2012 серед українців і міжнародного співтовариства, але й забезпечення спортивної пропаганди чемпіонату.
Представник Федерації футболу України Сергій Васильєв висловив думку, що в даній ситуації державі не варто соромитися своїх національних інтересів, тому що Євро-2012 не тільки спортивний, але й політичний чемпіонат.
"Якщо ми самостійно не вибудуємо низку власних інтересів в інформаційному середовищі і не забезпечимо їхню безпеку, то ми ризикуємо ще глибше загрузнути в дискредитуючий міжнародний імідж нашої країни в інформаційній війні", - упевнений Васильєв.
За словами представника Національного агентства з підготовки до Євро-2012 Ігоря Довбаня, на вісник "Євро-2012", що виходить із самого початку заснування агентства, підписані більше 1,5 тис. українських і закордонних ЗМІ, і найближчим часом виходить уже 16-й його випуск.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас