Експерти: ЄС повинен допомогти зменшити залежність України від Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: ЄС повинен допомогти зменшити залежність України від Росії

246
Брюссельський "Центр європейських реформ" радить керівництву ЄС допомогти Україні зменшити залежність від Росії, зокрема, за допомогою фінансових уливань, повідомляє Deutsche Welle.
Відповідно до аналітичної записки Центру, Європейський союз повинен більше уваги приділяти Україні. ЄС зацікавлений у тому, щоб запобігти виникненню конфлікту біля своїх кордонів, а саме - у Криму, відзначають експерти. Євросоюз, говориться в документі, міг би заохотити Київ запропонувати жителям Криму, які мають роботу завдяки присутності російського флоту, інше джерело доходу. Наприклад, порт можна було б перетворити у вузловий експортний центр для української промисловості, вважають експерти. Втім, для цього ЄС повинен допомогти Україні поліпшити інфраструктуру - профінансувати відновлення доріг і залізничної колії, які зв'язують Крим з іншими частинами України.
І ще однією пропозицією "Центру європейських реформ" є фінансування Євросоюзом телевізійного каналу, що став би альтернативою російському телебаченню та головним джерелом інформації для сходу України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас