Київводоканалу компенсують різницю в тарифах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київводоканалу компенсують різницю в тарифах

Казна та Політика
61
Київрада вирішила виділити 92,598 млн. гривень компанії Київводоканал на компенсацію різниці між чинними тарифами на холодне водопостачання і водовідведення холодної та гарячої води і їх собівартістю за червень-грудень.
Міськадміністрації було доручено внести пропозицію про виділення цих коштів з міськбюджету при внесенні змін у нього за підсумками виконання бюджету за 9 місяців поточного року.
Відповідно до рішення, виділені Київводоканалу кошти компанія повинна направити на закупівлю реагентів і на погашення заборгованості перед енергопостачальною компанією Київенерго.
У той же час, Київрада доручила Київводоканалу та Київенерго прискорити процес узгодження з Державною інспекцією з контролю за цінами в Києві розрахунків економічно обґрунтованих витрат на послуги холодного та гарячого водопостачання, водовідведення, централізованого опалення.
Раніше Київводоканал звернувся в Київміськадміністрацію із проханням установити економічно обґрунтовані тарифи на водопостачання та водовідведення у Києві з 1 січня 2009 року.
Київміськадміністрація допускає зміну тарифів на водопостачання та водовідведення після їх узгодження з Державною інспекцією з контролю за цінами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас