Чубайса призначать головою правління держкорпорації "Роснанотех" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чубайса призначать головою правління держкорпорації "Роснанотех"

148
Колишній голова РАО "ЄЕС Росії" Анатолій Чубайс у вересні 2008 року стане головою правління держкорпорації "Роснанотех", пише газета "Ведомости" з посиланням на джерела в уряді Росії та адміністрації президента. Зараз по кандидатурі Чубайса йдуть останні узгодження в Кремлі.
Раніше повідомлялося, що Чубайс може очолити наглядову раду корпорації "Роснанотех" або зайняти посаду генерального директора держкорпорації.
Газета відзначає, що перед Чубайсом буде стояти завдання ширше, ніж розвиток нанотехнологій. Йому доведеться розробити модель переведення економіки на інноваційні рейки.
Нинішній гендиректор і голова правління "Роснанотеха", колишній член команди Чубайса, Леонід Меламед і голова наглядової ради компанії міністр освіти та науки Росії Андрій Фурсенко у свою чергу заявили, що не збираються залишати свої посади.
Можливо, що Чубайс стане гендиректором "Роснанотех", відповідальним за оперативне управління. Справа в тому, що гендиректора призначає президент країни, а голову правління - члени наглядової ради.
Джерела "Ведомостей" також повідомили, що із Чубайсом в "Роснанотех" прийде частина його команди. Зокрема, у держкорпорацію піде працювати колишній перший заступник голови правління РАО "ЄЕС Росії" Яків Уринсон.
У серпні держкорпорація "Роснанотех" змінила фірмовий стиль і скоротила власну назву до "Роснано" - "Російська корпорація нанотехнологій".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас