Прем'єр Грузії оцінює збитки інфраструктурі країни більш ніж у 1 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр Грузії оцінює збитки інфраструктурі країни більш ніж у 1 млрд дол.

Казна та Політика
106
Інфраструктурний збиток, завданий Грузії в результаті дій Росії, перевищує $1 млрд, заявив прем'єр-міністр Грузії Ладо Гургенідзе на брифінгу в посольстві США в середу.
"Грузинська економіка функціонувала в умовах дуже складних викликів. Інфраструктурний збиток, завданий країні, перевищує один мільярд доларів", - сказав він.
У посольстві США пройшла грузино-американська конференція за підсумками візиту в Грузію спеціальної групи з вивчення завданого Росією збитку, яку очолює заступник держсекретаря з економічних і фінансових питань Рубен Джефрі.
Джефрі відзначив на брифінгу, що робота над визначенням розміру збитку "ведеться активно", здійснюється також гуманітарна допомога.
"Що стосується відновлення інфраструктури, то даний процес уже почався, на залізничній ділянці він уже завершений. Що стосується довгострокових проектів, то остаточне рішення буде прийнято після консультацій з урядом Грузії і бізнесменами", - сказав заступник держсекретаря.
"Головне, що процес реформ у країні не призупиниться", - відзначив Джефрі. За його словами, проекти, які будуть прийняті, сприяють довгостроковому розвитку економіки Грузії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас