Вже завтра проїзд у столичному транспорті може подорожчати втричі! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вже завтра проїзд у столичному транспорті може подорожчати втричі!

572
У четвер, 28 серпня, депутати можуть дати добро на підвищення ціни на проїзд в автобусах і тролейбусах до 1,5 грн., а метро - до 2, пише газета "Сьогодні".
Схоже, підвищення ціни на хліб стане не єдиним неприємним сюрпризом для киян. Уже давно в місті мусуються чутки про те, що подорожчає ще й метро. Самі метрополітеновці вважають, що одна поїздка повинна обходитися киянинові не менше, ніж у дві гривні. У мерії поки говорять, що вивчають всі пропозиції, але неофіційно визнають, що можуть піти на поступки для підземки. І це ще не все. Як удалося з'ясувати, у міськадміністрації вже зараз прораховують нові ціни на проїзд в автобусах, тролейбусах і трамваях. Тут ціни злетіти можуть аж у три рази - до півтори гривні за одну поїздку, замість 50 копійок.
Тарифне питання Київрада, швидше за все, підніме на сесії вже в четвер. На порядку денному, що одержали депутати, воно поки не значиться, але його просто можуть внести вже на початку засідання, як це було приміром, коли вирішувалося питання про збільшення цін на хліб.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас