Шлапак: Кабмін прийняв постанову про перетин кордону кораблями Чорноморського флоту РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шлапак: Кабмін прийняв постанову про перетин кордону кораблями Чорноморського флоту РФ

312
Кабінет міністрів України прийняв постанову про перетинання кордону кораблями Чорноморського флоту Російської федерації на виконання указів Президента України.
Про це повідомив сьогодні журналістам під час перерви засідання уряду перший заступник голови Секретаріату президента Олександр Шлапак, передає кореспондент РБК-Україна.
"Таким чином, на виконання указу Президента, уряд затвердив всі необхідні форми, як це було потрібно в указі Президента, яким тепер буде регулюватися перетинання кордону. Також дані доручення всім компетентним органам, які згадані в указі Президента, проробити власні нормативні акти у вигляді наказів для того, щоб забезпечити повністю виконання указів Президента", - відзначив Шлапак.
Також він повідомив, що постанови уряду на виконання іншого указу Президента, щодо виведення військ Чорноморського флоту РФ за місце дислокації на території України, не потрібно.
"Указ щодо виведення за місця дислокації на сухопутні території не потребував ніяких постанов уряду. Там необхідні були відповідні накази Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ. Міністри доповідали, що вони підготували відповідні документи", - підкреслив Шлапак.
Також він повідомив, що Кабмін прийняв державну програму розвитку оборонно-промислового комплексу України до 2013 р. А проект закону про військово-технічне співробітництво уряд вирішив не приймати, оскільки до нього (проекту) було багато зауважень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас