Прес-Реліз. АБ "Брокбізнесбанк" виступить спонсором на "Столичному АвтоШоу 2008" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. АБ "Брокбізнесбанк" виступить спонсором на "Столичному АвтоШоу 2008"

228
АБ "Брокбізнесбанк" виступить спонсором на "Столичному АвтоШоу 2008" 12-14 вересня ц.р. за адресою: м. Київ, Столичне шосе,90.
АБ "Брокбізнесбанк" 5-й рік підряд бере участь у спеціалізованій виставці-продажу автомобілів провідних світових виробників "Столичне АвтоШоу 2008", організатором якої виступає клієнт і партнер банку ― АТ "Українська автомобільна корпорація"
З 2005 року АБ "Брокбізнесбанк" активно розвиває програму співробітництва з корпорацією "УкрАВТО". Програма співробітництва охоплює всі регіони України, у т.ч. передбачає спеціальні умови кредитування при покупці автомобіля в підрозділах "УкрАВТО" Завдяки програмі співробітництва, відділення банку відкриваються в торговельних точках підрозділів «УкрАВТО», що дає можливість Брокбізнесбанку зробити процедуру оформлення кредиту більш зручною, а обслуговування клієнтів - швидким та якісним.
У рамках АвтоШоу2008 будуть працювати спеціальні точки продажів АБ "Брокбізнесбанк, на яких співробітники Банку зможуть консультувати охочих придбати автотранспорт імпортного та вітчизняного виробництва, пропонувати інші банківські продукти на привабливих умовах.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас