Високоякісної ковбаси без води не буває — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Високоякісної ковбаси без води не буває

Аграрний ринок
285
Сьогодні 40 гривень - мінімальна ціна кілограма м’ясної ковбаси на полицях українських крамниць.
Дешевше можуть бути тільки соя чи перекручені кістки. В деяких сардельках - тих, які коштують по 10 гривень за кілограм - м’яса взагалі немає.
Що кладуть у ковбасу, дивилась і занотовувала наша знімальна група.
Коментують:
Людмила Виливок, майстер з обвалювання
Сергій Білоусов, начальник ковбасного цеху
Любов Войцеховська, представник Інституту молока і м’яса
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас