Власники будинку розіграють його в лотерею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники будинку розіграють його в лотерею

Нерухомість
310
Власники будинку у Великобританії вирішили організувати лотерею для продажу свого майна вартістю мільйон фунтів стерлінгів (1,8 мільйона доларів). Чоловік і дружина Браян і Венді Уілшо вважають це одним зі способів перемогти кредитну кризу і дати кому-небудь "шанс у житті", повідомляє BBC. Законність проведення такої лотереї чоловік і жінка уточнили в юриста.
Лотерейні квитки будуть продаватися по 25 фунтів (45 доларів), переможець же одержить будинок з п'ятьма спальнями. Крім основного будинку на ділянці на 4,5 гектари розташоване озеро і чотири літні будинки на дві спальні кожний. Торік чоловік і жінка виставляли будинок на продаж, однак покупців не знайшлося.
64-річний інженер і його 49-річна дружина придбали власність в 1994 році, організували там приватний пансіонат, що працював до 2006 року. "Цього року ми хочемо піти на пенсію і хотіли дати шанс простим людям тут оселитися", - говорять вони.
Чоловік і жінка сподіваються продати 46 тисяч лотерейних квитків, що в сумі покриє не тільки запитувану вартість ділянки з будинком, але також мито за організацію лотереї і витрати на її проведення. Також подружжя готове виплатити переможцеві частину майбутнього податку за виграш.
Розиграш відбудеться 7 грудня, однак, якщо всі квитки будуть продані раніше, він може бути перенесений на більш ранній термін. Якщо ж квитки не будуть користуватися популярністю, і зібрана сума не буде достатньою, переможець лотереї одержить грошовий приз.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас