Опалювальний сезон у Києві почнеться 15 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опалювальний сезон у Києві почнеться 15 жовтня

Енергетика
106
У Києві опалювальний сезон почнеться 15 жовтня, а пробні пуски систем опалення - уже з 1 жовтня, говориться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.
"Це дозволить у визначений термін вирішити всі організаційні проблеми, які можуть виникнути під час заповнення теплоносієм внутрішньобудинкових мереж. Так ми хочемо впровадити злагоджений і системний процес підготовки міста до зими", - підкреслив Голубченко.
За інформацією Головного управління палива, енергетики та енергозбереження КМДА, на підготовку столиці до опалювального сезону виділено більше 73 млн грн, на які, зокрема, буде реконструйовано 23 теплоенергетичні об'єкти. Крім того, відремонтовано 67% обладнання АЕК "Київенерго", зокрема, казани, силові трансформатори, теплові пункти, здійснений необхідний запас палива.
Як повідомили у ВАТ "АК "Київводоканал", у рамках підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду замінено більше 6 тис. м водогінних мереж і 389 м каналізаційних мереж, відремонтовано 56 водопровідних та 26 насосних станцій, підготовлено 3 водопровідні очисні споруди, ведеться ремонт каналізаційної споруди.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас