Microsoft знижує ціну Office 2007 в Україні вдвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft знижує ціну Office 2007 в Україні вдвічі

348
ТОВ "Майкрософт Україна" у рамках спільної з низкою роздрібних мереж акції із продажу пакета Microsoft Office Home&Student 2007 знизить ціну на нього в 2 рази - до 399 грн, повідомляється в прес-релізі компанії.
Продажі продукту почнуться з 25 серпня в 13 роздрібних мережах.
Акційна цінова пропозиція буде поширюватися тільки на запас продукту на складах дистриб’юторів.
Пакет Office Home&Student 2007 буде доступний на українській і російській мовах і включає наступні програми: Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007 та OneNote 2007. Він може бути встановлений одночасно на трьох домашніх ПК.
"Нас постійно запитували, коли ж Microsoft знизить ціни на ліцензійні продукти, і, нарешті, ми готові представити ринку таку програму. Уперше продукти Microsoft пропонуються за таку низьку ціну. Сегмент домашніх користувачів і студентів стратегічно важливий для нас, особливо в Україні, де на 83 з 100 ПК установлено неліцензійне програмне забезпечення", - наведені в прес-релізі слова директора з маркетингу "Майкрософт Україна" Сергія Кадуліна.
У прес-релізі з посиланням на керівника відділу закупівель мережі "Технополіс" Сергія Зінченка також відзначено, що подібна акція підвищить попит на ліцензійне програмне забезпечення (ПЗ) серед звичайних користувачів і покупців мережі, а також збільшить попит на ПК із встановленим ліцензійним ПЗ.
Корпорація Microsoft заснована в 1975 році. Є світовим лідером у виробництві програмного забезпечення та розробці інтернет-технологій для персональних комп'ютерів і серверів.
ТОВ "Майкрософт Україна", українське представництво корпорації Microsoft, працює з 2003 року. Займається розвитком ринку ПЗ, впровадженням і локалізацією технологій Microsoft.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас