Курс долара до євро наближається до мінімуму за тиждень в очікуванні статистики зі США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара до євро наближається до мінімуму за тиждень в очікуванні статистики зі США

Валюта
600
Курс долара до євро знижується в четвер в очікуванні даних про скорочення промвиробництва у Філадельфії і публікації негативного прогнозу Conference Board щодо основних економічних показників США, повідомило агентство Bloomberg.
Індекс випереджальних економічних індикаторів США, що розраховується дослідницькою організацією Conference Board, у липні знизився на 0,2%, прогнозують опитані агентством Bloomberg аналітики. У попередньому місяці значення індексу опустилося на 0,1%.
Conference Board опублікує дані за минулий місяць у четвер о 18:00 МСК.
У цей же час Федеральний резервний банк Філадельфії оприлюднить значення індексу виробничої активності в окрузі. Цей показник, як очікується, у серпні збільшився до мінус 12,6 пункту з мінус 16,3 пункти місяцем раніше.
"Ринок надто гордовито ставився до потоку негативних новин, що стосуються долара, і тепер повертається до більш збалансованого погляду в оцінці ризиків, - вважає валютний аналітик Dresdner Kleinwort Міхаель Клавіттер. - Невгаваючі побоювання щодо стану деяких фінансових установ боляче б'ють по долару".
Курс долара до євро знизився до 16:15 до $1,4816 проти $1,4747 днем раніше.
Японська валюта також зміцнила свої позиції щодо долара та торгується близько 108,20 ієни в порівнянні 109,86 ієни на закриття торгів у Нью-Йорку в середу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас