EnMark - нове ім'я кредитного брокера "Кредит-Експерт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EnMark - нове ім'я кредитного брокера "Кредит-Експерт"

348
18 серпня компанія EnMark (раніше - "Кредит-Експерт") оголосила про завершення ребрендингу. До цієї дати всі відділення компанії змінили свої вивіски.
Основна мета проведення ребрендингу - створення цілісного образу компанії EnMark і подальші зміцнення її позицій як лідера ринку кредитного брокериджа в Україні.
"Нові завдання, що стоять перед компанією, вимагали появи нового бренду, - поділився Юрій Філюк, директор компанії EnMark. - Колишній бренд був успішним, він завоював симпатії споживачів, і ми зобов'язані йому тією репутацією, що сьогодні маємо на ринку. Але, за прогнозами фахівців, згодом ця назва почне втрачати позиції через відсутність стилю та унікальності. Оновлений образ бренду краще відповідає реаліям ринку і внутрішньому світу людей, що працюють у компанії. Він буде сприяти підтримці іміджу EnMark як інноваційної, динамічної та відкритої компанії".
Розробкою фірмового стилю для EnMark займалося рекламне агентство "Brainberry". Також у проекті брав участь Йован Роцанов, сербський фахівець у сфері реклами та графічного дизайну, власник нагород багатьох престижних європейських фестивалів.
EnMark - компанія, що швидко реагує на запити ринку та очікування цільової аудиторії. Новий логотип повністю відповідає духу бренду: він став більш дружелюбним і сучасним. Поєднання яскравих квітів відображає енергію зростання, щирість, благополуччя та оптимізм.
За прогнозами експертів, ребрендинг EnMark уже в нинішньому році дозволить компанії істотно поліпшити фінансові показники. Також очікується, що новий бренд буде сприяти припливу клієнтів за рахунок молодої аудиторії, для якої важливо те, який імідж має компанія, як грамотно і красиво вона подає свої ідеї.
EnMark (www.enmark.com.ua) - один з перших в Україні професійних кредитних брокерів. Компанія заснована 5 вересня 2006 року і з тих пір упевнено втримує лідируючі позиції у своєму сегменті ринку.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас