Уряд планує провести перевірки виробників та імпортерів м'яса і м'ясопродуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд планує провести перевірки виробників та імпортерів м'яса і м'ясопродуктів

Аграрний ринок
172
Уряд України має намір доручити Державній податковій адміністрації, Міністерству економіки, Міністерству фінансів, Міністерству аграрної політики, Державній митній службі, Міністерству внутрішніх справ провести спільні перевірки імпортерів і вітчизняних виробників м'яса та м'ясної продукції.
"Будемо здійснювати спільні перевірки підприємств, які переробляли в 2008 році м'ясо на давальницьких умовах", - сказала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні Кабінету міністрів у Києві в середу.
Крім цього, Кабмін має намір доручити відповідним міністерствам і відомствам провести перевірку ціноутворення в м'ясній галузі. За словами глави уряду, будуть перевірятися як вітчизняні виробники м'яса та м'ясопродуктів, так і їхні імпортери на предмет відповідності вартості цієї продукції світовим цінам.
"Нам необхідно раз і назавжди усвідомити, як формуються ціни (на м'ясо і м'ясопродукти) на нашому ринку як на імпортний товар, так і на продукцію вітчизняного виробництва", - підкреслила Тимошенко.
Вона вважає за необхідне оприлюднити інформацію щодо того, хто в країні одержує надприбутки від реалізації м'яса та м'ясопродуктів.
Уряд також має намір перевірити якість вітчизняної та імпортної м'ясної продукції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас