У "Борисполі" зайнялись крадіжками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Борисполі" зайнялись крадіжками

Кримінал
401
Прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку повідомила про проведення низки заходів щодо попередження та профілактики крадіжок багажу в міжнародному аеропорті "Бориспіль".
Вживання зазначених заходів викликано збільшенням кількості крадіжок майна пасажирів. З початку року в аеропорті була зареєстрована 141 крадіжка, причому з 2005-го по 2007 рік цей показник виріс у чотири рази. 29 липня в Генпрокуратурі заявили про факти порушення законодавства державною авіаційною адміністрацією при Мінтрансі та аеропортом "Бориспіль" при транспортуванні й охороні багажу.
Керівництво аеропорту провело експеримент, що полягає в профілактичному відпрацьовуванні процесів сортування, транспортування, навантаження і розвантаження багажу в межах контрольованої зони, і він дав позитивні результати.
Зараз в "Борисполі" здійснюється "ротація персоналу вантажників і служби авіаційної безпеки", проводяться контрольні перевірки зберігання речей співробітників аеропорту та роботи бригад вантажників при навантаженні і розвантаженні багажу. "Планується також ввести колективну матеріальну відповідальність вантажників у випадку крадіжки", - говориться в повідомленні прес-служби Мінтрансу.
Крім того, в аеропорті вже виділений окремий контрольний пункт для пропуску вантажів. Найближчим часом будуть придбані спеціальні технічні засоби для транспортування багажу і збільшена кількість місць для його розміщення.
Спостереження за багажем буде посилено - для цього передбачені введення додаткових постів служби авіаційної безпеки і закупівля камер відеоспостереження для установки їх у вантажних відсіках. Як відзначають у прес-службі, контроль транспорту, що виїжджає за межі і в'їжджає на територію аеропорту, також буде посилений.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас