Терміни техогляду продовжили до 1 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Терміни техогляду продовжили до 1 листопада

275
Пройти техогляд транспортних засобів українці зможуть до 1 листопада поточного року, тоді як раніше визначений термін минув ще 31 липня. До 1 листопада всі пости ДАІ і станції діагностичного обслуговування будуть працювати в попередньому режимі.
Про це повідомили в українському ДАІ, пише "Кореспондент".
"Були певні проблеми з нормальним надходженням спеціалізованої продукції, тому були певні проблеми з роботою наших держінспекторів", - пояснюють причини продовження терміну в ДАІ. - "Якщо дійсно людина не могла пройти техогляд з нашої вини, то, звичайно ж, протокол складатися не буде. А якщо людина жодного разу не приходила у ДАІ і зараз тільки згадала про таку необхідність - це інша справа. У кожному випадку інспектор розбирається індивідуально", - підсумували в ДАІ.
Нагадаємо, з початку наступного року в Україні впроваджуються нові правила проходження техогляду. Як пояснив начальник Держдепартаменту ДАІ МВС Сергій Коломієць, з 1 січня власник автомобіля зможе особисто визначати, де саме перевіряти своє авто, не враховуючи при цьому місце реєстрації.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас