Кондоліза Райс: Росія, можливо, все ще має намір задушити Грузію і її економіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кондоліза Райс: Росія, можливо, все ще має намір задушити Грузію і її економіку

Казна та Політика
330
"Росія стає ізгоєм у конфлікті з Грузією, завдаючи безглуздий збиток своєму маленькому сусідові і намагаючись його задушити", - заявила держсекретар США Кондоліза Райс в інтерв'ю одному з американських телеканалів, перебуваючи з візитом у Брюсселі.
"Росіяни скомпрометували себе в безглуздому руйнуванні об'єктів цивільної інфраструктури, мали намір і, можливо, все ще мають намір задушити Грузію і її економіку", - сказала держсекретар США, передає Reuters.
Напередодні К.Райс до початку екстреного засідання в Брюсселі голів МЗС країн - учасниць НАТО заявила, що Росія грає "в дуже небезпечну гру" з США і їхніми союзниками, і НАТО не дозволить Москві отримати перемогу в Грузії, дестабілізувати ситуацію в Європі і створити "нову залізну завісу".
"Ми повні рішучості позбавити Росію її стратегічних цілей, які полягають в підриві грузинської демократії, а також в завданні шкоди інфраструктурі країни і ослабленні грузинської держави", - додала держсекретар США і попередила, що Північноатлантичний альянс не сприймає "нову лінію Росії".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас