З оглядкою на Америку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З оглядкою на Америку

Фондовий ринок
132
За підсумками торговельної сесії понеділка індекс ПФТС незначно виріс - на 0,78 індексного пункту (0,12%), до 642 пунктів.
Обсяги торгів були досить низькими. Було проведено 125 угод на суму 10,84 млн. грн. При цьому спостерігалася відсутність будь-якого значимого корпоративного тла новин, здатного істотно вплинути на підсумок торгів.
"Найбільш ліквідними були папери коксохімів: так, з Ясинівського та Авдіївського заводів було проведено дев'ять угод на суму 647,72 тис. грн. і сім угод на суму 528,35 тис. грн. відповідно", - розповідає аналітик "ТЕКТ Ессет Менеджмент" Тамара Манук’ян. Також, за її словами, популярністю користувалися й папери машинобудівного сектора: Стаханівського вагонобудівного заводу (12 угод на суму 721,5 тис. грн.), Крюківського вагонобудівного заводу (10 угод на суму 682,5 тис. грн.) і "Мотор Січ" (шість угод на суму 471 тис. грн.).
При цьому, роблячи прогноз на поточний тиждень, аналітики відзначають, що у зв'язку з можливою кореляцією нашого ринку з торговельними майданчиками Америки, поведінка індексу ПФТС до середини тижня буде різноспрямованою, а після вівторка у зв'язку з виходом даних з індексу споживчих цін в Америці і даних про будівлю нових будинків вона може мати негативну динаміку.
"При цьому буде зберігатися тенденція незначних обсягів торгів, що пов'язане із сезоном відпусток, який завершується, і відсутністю в учасників торгів достатньої кількості вільних коштів для вкладення", - відзначає Манук’ян.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас