Торгівля акціями "Укртатнафти" призупинена на 2 місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торгівля акціями "Укртатнафти" призупинена на 2 місяці

Фондовий ринок
316
Державна комісія цінних паперів і фондового ринку зупинила з 12 серпня на два місяці кліринг та укладання договорів купівлі-продажу простих іменних акцій АТ "Укртатнафта", повідомили РБК-Україна в комісії.
Реєстраторові ЗАТ "Інформсистема" заборонено здійснювати облікові операції зі зміни прав власності за результатами договорів купівлі-продажу акцій компанії. Власникові Акціонерного банку "ІНГ Банк Україна" і номінальному власникові акцій ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз" заборонено здійснювати облікові операції на рахунках у цінних паперах депонентів і власників, пов'язаних з переходом прав власності за результатами договорів купівлі-продажу акцій "Укртатнафти".
Комісія доручила протягом місяця перевірити ЗАТ "Інформсистема", "ІНГ Банк Україна", ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз" та "Укртатнафту" на предмет дотримання законодавства про цінні папери при веденні реєстру власників простих іменних акцій "Укртатнафти". Рішення прийняте за зверненням першого віце-прем'єра Олександра Турчинова і "Нафтогазу України" від 8 серпня 2008 р. для недопущення будь-яких операцій зі спірним пакетом акцій “Укртатнафти" у розмірі 18,3%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас