Експерт: Фондовий ринок України очікує стагнація — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Фондовий ринок України очікує стагнація

Фондовий ринок
511
Апатичність фондового ринку, який за останні два тижні практично ніяк не відреагував як на позитивні (зростання фондових ринків), так і негативні (конфлікт у Південній Осетії) події за межами України можуть стати причиною стагнації.
Таку думку висловив віце-президент і інвестиційний керівник компанії по управлінню активами "Foyil Asset Management" Дмитро Мошкало, повідомляє прес-служба компанії.
"На даному етапі український фондовий ринок знаходиться під негативним впливом російсько-грузинського конфлікту і нерезиденти навряд чи почнуть купувати цінні папери українських емітентів. Найімовірніше, попит на українські цінні папери поновиться після стабілізації ситуації на РТС", - вважає він.
Якщо ж ситуація на фондовому ринку Росії розвиватиметься у негативному руслі, то це позитивно відіб'ється на фондовому ринку України, хоча і у короткостроковій перспективі.
У КУА "Foyil Asset Management" не заперечують можливості того, що до лютого 2009 р. ПФТС може повернутися на позиції початку 2008 р., хоча і з дисконтом 10-15%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас