Облігації Євро Лізинг стали конвертованими на фондовому ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Облігації Євро Лізинг стали конвертованими на фондовому ринку

Фондовий ринок
461
Іменні процентні облігації ТОВ "Євро Лізинг" серії "В" від 31.07.2008 р. включено до котирувального списку 2 рівня лістингу Фондової Біржі ПФТС
13 серпня прес-служба компанії повідомила про включення облігацій до котирувального списку 2 рівня лістингу Фондової Біржі ПФТС. Це дає можливість вільній конвертації облігацій компанії на фондовому ринку та підтверджує придатність цінних паперів для реалізації на ринку, підвищений рівень ліквідності облігацій, стабільність цін.
"Вільна конвертація облігацій Євро Лізинг - це перший крок українського лізингу на фондовому ринку. Таким чином, ми гарантуємо інвесторам, які вирішили вкласти кошти в облігації Євро Лізинг, захист від зловживання, отримання достовірної і своєчасної інформації про компанію-емітента та можливість оцінити перспективи розвитку емітента і стабільність цінних паперів. Євро Лізинг сьогодні є єдиною лізинговою компанією в Україні, яка здійснює відкритий випуск облігацій та гарантує щоквартальні виплати відсоткового доходу по облігаціям. Вільна конвертація облігацій на фондовому ринку, в свою чергу, є підтвердженням прозорості схем нашої взаємодії з інвесторами", - коментує Роман Іваненко, генеральний директор Євро Лізинг.
Загальна кількість облігацій серії "В", які були включені до котирувального списку, складає 100 000 шт., при цьому номінальна вартість облігацій - 1000 грн., а загальна номінальна вартість цінних паперів - 100 млн. грн.
Іншими фінансовими установами, цінні папери яких увійшли до котирувального листа 2 рівня, є: Укргазбанк, Акціонерний банк Південний, Укрсоцбанк, ВіЕйБіБанк, ПроКредит Банк, Родовід Банк, Державна іпотечна установа, Альфа-Банк, Правекс-Банк, Імексбанк, Кредитпромбанк, Універсальний Банк Розвитку та Партнерства, Мегабанк.
Фондова біржа ПФТС є найбільшою фондовою біржею України, яка діє на підставі відповідної ліцензії ДКЦПФР та підтримує роботу національної електронної системи торгівлі цінними паперами у режимі "реального часу".
Торговельна система Фондової біржі ПФТС функціонує з 1997 року, розроблена на базі правил та технологій американської фондової біржі NASDAQ. Торговельна система ПФТС є комплексом організаційних, нормативних, програмно-апаратних та технічних рішень. Технологічно вона складається з "Ринку котировок" та "Ринку заявок". Також в ПФТС проводяться аукціони з продажу цінних паперів Фондом державного майна України, компаніями, що проводять первинне розміщення (IPO) власних цінних паперів, або навпаки, розпродають власні активи в цінних паперах.
Компанія "Євро Лізинг" є національним лідером ринку транспортного лізингу, працює у форматі фінансового супермаркету транспортних засобів і надає послуги фінансового і оперативного лізингу легкових, комерційних, вантажних авто і спецтехніки. Компанія створена у 2003 році, входить до складу Групи компаній Атолл Холдінг, до складу якої також входять ЗАТ "Єврокар" (офіційний виробник автомобілів марок VW Group), ТОВ "Єврокар" (імпорт автомобілів Skoda), ЗАТ "Формула Мотор Україна" (імпорт автомобілів Seat), "Віпкар" (імпорт автомобілів Bentley), "Budget Україна", ТОВ "Авто Фінанс" та ін.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас