АМКУ дозволив кіпрській Permena Menegement LTD купити частку у компанії "Юджин" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив кіпрській Permena Menegement LTD купити частку у компанії "Юджин"

Фондовий ринок
160
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії Permena Menegement Limited (Кіпр), що здійснює господарську діяльність в Україні, придбати частку в статутному капіталі ТОВ "Юджин" (Київ).
Відповідно до інформації прес-служби АМКУ, покупка забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.
ТОВ "Юджин" реалізує будівельні матеріали і займається будівництвом торгово-офісного центру в Києві.
Раніше повідомлялося, що 50%-вою часткою у ТОВ "Юджин" володіє ЗАТ "Смарт-холдинг" (Київ).
Кабінет міністрів 7 лютого підписав з інвестором, що вів будівництво торгово-розважального центру, - ТОВ "Юджин" - меморандум, відповідно до якого наземна частина недобудованого ТРЦ "Троїцький" поблизу НСК "Олімпійський" буде демонтована протягом першого півріччя 2008 року.
Раніше голова УЄФА Мішель Платіні і комісар ФІФА Герхард Капл письмово повідомили Україну, що НСК "Олімпійський" за результатами інспекції фахівців ФІФА та УЄФА не зможе приймати футбольні матчі Євро-2012 через будівництво поруч ТРЦ "Троїцький", оскільки він у два рази обмежує місткість стадіону.
Указом від 31 серпня 2007 року президент України Віктор Ющенко заборонив будівництво на Троїцькій площі поблизу "Олімпійський" у Києві.
НСК "Олімпійський" - один з основних спортивних майданчиків під час проведення матчів Євро-2012.
ЗАТ "Смарт-холдинг", створене в грудні 2006 року, опосередковано володіє активами в гірничо-металургійному комплексі (будучи акціонером групи "Метінвест"), а також безпосередньо управляє ВАТ "Балаклавське рудоуправління" (Севастополь). У сферу інтересів "Смарт-холдингу" також входять активи в машинобудуванні (ВАТ "Дніпропрес", ВАТ "Херсонський суднобудівний завод"), аграрному секторі (група компаній "Верес", ВАТ "Агрокомбінат "Калита" і ВАТ "Калитнянський експериментальний завод комбікормів і преміксів"), сфері нерухомості (ТОВ "Юджин").
Президентом та основним бенефіціаром "Смарт-холдингу" є Вадим Новинський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас