КМДА створила робочу групу з питань проектування та реконструкції НСК "Олімпійський" на чолі з Голубченком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА створила робочу групу з питань проектування та реконструкції НСК "Олімпійський" на чолі з Голубченком

67
Київська міськдержадміністрація (КМДА) створила робочу групу з розгляду оперативних питань щодо проектування та реконструкції Національного спортивного комплексу (НСК) "Олімпійський" на чолі з першим заступником голови КМДА Анатолієм Голубченком.
Як повідомляється в прес-релізі КМДА з посиланням на А.Голубченка, заступниками голови комісії стали начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Василик Присяжнюк і керівник Головного керування капітального будівництва міста Києва Віктор Чорний.
"Ми створили свою робочу групу, з огляду на протокольне рішення Міжвідомчої робочої групи з питань реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський". У компетенції робочої групи буде оперативне вирішення питань видачі вихідних даних і дозвільних документів на проектування та реконструкцію НСК "Олімпійський". Засідання робочої групи будуть проводитися в міру необхідності вирішення питань", - цитується в прес-релізі А.Голубченко.
Як повідомлялося, уряд України анулював домовленості з компанією Archasia Desigh Group Limited (Тайвань), що виграла конкурс на реконструкцію НСК "Олімпійський", оскільки компанія не представила всіх необхідних дозвільних документів на здійснення будівельної діяльності в Україні.
Пізніше директор виконавчої дирекції з проведення Євро-2012 Федерації футболу України Іван Федоренко повідомив, що роботи із проектування реконструкції НСК "Олімпійський" може виконати компанія GMP (Німеччина).
За його словами, завершення реконструкції стадіону намічено на грудень 2010 року. У той же час І.Федоренко висловив надію, що стадіон зможе прийняти перший матч уже восени 2010 року. Під час реконструкції буде збережений його другий ярус.
У свою чергу, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко повідомив, що підрядник реконструкції "Олімпійського" буде оголошений тільки після доопрацювання контракту. При цьому він не уточнив, які саме компанії розглядаються як можливі підрядники, однак сказав, що всі вони - європейські й інформацію про кожну з них міністерство подає на експертизу в УЄФА, щоб з'ясувати, наскільки УЄФА їм довіряє.
НСК "Олімпійський" - один з основних спортивних майданчиків під час проведення Євро-2012.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас