Грабіжники "спіткнулись", служба безпеки відреагувала — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжники "спіткнулись", служба безпеки відреагувала

Кримінал
352
У Кіровограді двоє чоловіків скоїли розбійний напад на касира і заволоділи при цьому великою сумою грошей. Служба безпеки ПриватБанку вичислила грабіжників і сприяла їхній затримці.
Злочин був скоєний 2 червня, коли наприкінці робочого дня касир відділення банку звела касу, склала готівку в інкасаторську сумку й опломбувала її. Один із нападників, погрожуючи касирові, викрав сумку і зник. Не розгубившись, касир стала переслідувати злочинця. Під час погоні грабіжник спіткнувся і впав, впустивши при цьому пістолет (пізніше був вилучений співробітниками міліції). Спільник допоміг йому піднятися, і, погрожуючи пістолетом, лиходії зникли.
Співробітники безпеки банку, що мають досвід роботи в правоохоронних органах, оперативно опитали очевидців нападу і по гарячих слідах розшукали таксі, на якому зникли грабіжники. У салоні авто була виявлена пломба від викраденої інкасаторської сумки. Протягом тижня банківська служба безпеки встановлювала особистості нападників. Після одержання фотографій підозрюваних було проведено низку заходів щодо встановлення місць можливого переховування. Однак на той час злочинці встигли залишити межі області.
20 липня цього року співробітники безпеки банку встановили місцезнаходження грабіжників, про що повідомили міліції. У процесі затримки підозрювані чинили оперативникам збройний опір, однак були нейтралізовані і доставлені в міліцію. У цей час нападники (жителі Кіровограда 1978 і 1984 р.н., обидва раніше судимі) арештовані, утримуються в слідчому ізоляторі і дають свідчення.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас