Metro у збитках, але не в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Metro у збитках, але не в Україні

918
За повідомленнями Федерального статистичного відомства у Вісбадені обороти роздрібної торгівлі в Німеччині в порівнянні з рівнем минулого року в червні скоротилися на 3,9 відсотки. Найбільш істотне зниження спостерігалося в сфері продуктів харчування.
На такому тлі найбільший німецький торговельний концерн Metro завершив минулий квартал зі збитками. Винні в цьому супермаркети Real і мережа магазинів одягу Adler. Погано продавалася текстильна продукція й в універмагах Kaufhof, які концерн виставив на продаж. Metro зазнає труднощів і зазнає збитків на своєму рідному німецькому ринку.
У той же час за межами Німеччини концерн на підйомі. Саме тому він довів зараз частку закордонних дочірніх фірм у сумарному обороті холдингу до 60 відсотків. Особливо швидкими темпами росте бізнес у Східній Європі, Азії та Африці. Серед східноєвропейських країн найкращі результати знову показали Польща, Чехія, Росія та Україна. Нагадаємо, що в Metro Group входять дрібнооптові маркети Metro Cash&Carry, а також магазини побутової електроніки Media Markt і Saturn.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас