Держмитслужба: Черги на українсько-польському кордоні потроху зменшуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держмитслужба: Черги на українсько-польському кордоні потроху зменшуються

132
Черги на українсько-польській ділянці державного кордону вдалося значно скоротити завдяки спільним зусиллям Державної прикордонної і митної служб України.
Відповідно до повідомлення відділу з питань взаємодії зі ЗМІ Держмитслужби в п'ятницю, у цей час у пункті пропуску "Ягодин" (Волинська обл.) на в'їзд в Україну з урахуванням черги перед польським пунктом пропуску "Дорогуськ" очікують 300 вантажних автомобілів. За добу були пропущені 423 вантажівки при проектній добовій можливості - 250 вантажних автомобілів.
У Львівській області в пункті пропуску "Рава-Руська" за добу оформили майже 100 вантажних автомобілів, ще стільки ж у цей момент перебуває в черзі. 60 вантажівок чекають у пункті пропуску "Краковець". При пропускній здатності 200 автомобілів тут пропустили 337.
Держмитслужба України просить вибачення за незручності, з якими громадяни можуть зіткнутися в пунктах пропуску через держкордон. У цей час для вдосконалення процедури контролю залучені резерви, введені додаткові групи контролерів.
Прикордонники відзначають, що останнім часом в Україні спостерігається значне збільшення потоку осіб на автомобілях, що перетинають кордон. Так, у червні цього року кількість людей, які перетнули кордон протягом однієї доби, уперше за історію перевищила межу 300 тис. Зараз щодня пропускається близько 300-340 тис. чоловік і 60 тис. транспортних засобів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас