Хорошковський збирається вийти на ІРО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хорошковський збирається вийти на ІРО

Фондовий ринок
396
Медіахолдинг U.A. Inter Media Group активно готується до публічного розміщення акцій (IPO) у наступному році. Про це вчора заявив фінансовий аналітик холдингу Андрій Харламов.
"Ми плануємо розмістити наші акції на Лондонській фондовій біржі в другій половині 2009 року", - зізнався він. Таким чином, медіагрупа Валерія Хорошковського стане другою вітчизняною медійною компанією, представленою на фондових ринках за межами України.
Першою була медійна компанія United Media Holding (UMH), що у травні цього року розмістила 15% своїх акцій на Франкфуртській біржі. За словами її президента Бориса Ложкіна, інтерес потенційних інвесторів зараз трохи притих через загальносвітову фінансову ситуацію. "Якщо ще кілька років тому велику роль відігравала правильна презентація та історія компанії, то зараз інвесторів цікавлять винятково цифри. Вони готові вкладати гроші винятково в тому випадку, якщо їх задовольняють фінансові показники компанії", - відзначає він.
Нагадаємо, не рахуючи інтернет-сайтів і друкованих видань, у медіахолдинг U.A. Inter Media Group входить сім українських телеканалів: Інтер, НТН, Мегаспорт, К1, К2, Ентер-м’юзік та Ентер-фільм.
Раніше, в 2006 році, на торговельному майданчику ПФТС 20% своїх акцій розмістила компанія KP Media (видає журнали Афіша, Кореспондент, Pink та інші).
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас