Чому зникає плодово-ягідне вино?


Чому зникає плодово-ягідне вино?

Виноградарі цьогоріч обіцяють виробити майже на 10 % більше вина, ніж у році минулому. Із плодово-ягідним напоєм, яким іще 20 років тому Україна частувала половину Радянського Союзу, ситуація протилежна - його виготовляти занадто дорого.

Коментують:

Олександр Литовченко, керівник центру плодово-ягідного виноробства

Людмила Карась, провідний інженер лабораторії переробки плодово-ягідних культур

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Дивись також
Рейтинг популярності матеріалу «Чому зникає плодово-ягідне вино?» на Finance.ua - 2.0
Топ новини
Обговорюють

Читають

В Контексті Finance.ua