Будинок у США помилково продали всього за 500 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будинок у США помилково продали всього за 500 дол.

Нерухомість
477
Житель Балтімора, штат Меріленд, будинок якого продали за несплату податків, одержав за нього всього 497 доларів. Причиною тому була банальна канцелярська помилка, повідомляє Americaru.com.
Джим Урбанські за 45 тисяч доларів придбав коробку будинку і добудував його, після чого здав в оренду. Кілька тижнів тому він довідався, що ще в лютому будинок був проданий якійсь юридичній фірмі через прострочення платежів по кредиту за смішну суму 497 доларів.
Урбанські був шокований. За його словами, він справно платив іпотеку та інші платежі і не розуміє, чого це місту здумалось продати його будинок.
У спробі відновити справедливість нещасний десятки разів дзвонив міській владі й у горезвісну юридичну фірму, але віз і нині там. Хоча є надія все виправити.
Урбанські купив будинок у вересні 2006 року. Документи про угоду були готові в листопаді. Але в Департамент цивільних справ вони чомусь не надійшли. Місяць по тому на адресу старого власника прийшло попередження, через якийсь час туди ж пішло друге й останнє попередження, після чого влада виставила будинок на продаж.
За матеріалами:
Newsland
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас