Слідом за Румунією транзитні візи скасувала Болгарія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слідом за Румунією транзитні візи скасувала Болгарія

710
Болгарія скасувала транзитні візи для іноземців, у тому числі українців, за умови наявності шенгенської візи з 18 липня. Про це говориться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.
Крім того, територію Румунії можуть перетинати без транзитних віз люди, що мають короткострокову, довгострокову візу або дійсний дозвіл на проживання в Румунії або Кіпрі, дозвіл на проживання у Швейцарії або Ліхтенштейні.
При цьому період транзитного перетинання кордону Румунії не може перевищувати 5 днів, а термін дії зазначених документів повинен покривати весь період перетинання країни.
Особи, що перетинають Румунію, повинні також мати дійсний проїзний документ для перетинання кордону, документи, що підтверджують ціль поїздки і фінансове забезпечення в період транзиту.
Однак Румунія може відмовити у в'їзді іноземцям, застережні дані про яких внесені в національні бази даних держав-членів Європейського Союзу про відмови у в'їзді, а також якщо вони можуть нести загрозу громадському порядку, національній безпеці, здоров'ю населення або міжнародним відносинам.
Як повідомлялося раніше, Румунія скасувала транзитні візи для іноземців, у тому числі українців, за умови наявності шенгенської візи з 11 липня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас