Прес-Реліз. Компанія "ЮТЕК Інтернешнел" (Київ) почала імпорт в Україну портативних ноутбуків тайваньського виробництва за привабливими цінами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Компанія "ЮТЕК Інтернешнел" (Київ) почала імпорт в Україну портативних ноутбуків тайваньського виробництва за привабливими цінами

787
Компанія "ЮТЕК Інтернешнел" (Київ) почала імпорт в Україну оригінальних ноутбуків umpc (ultra mobile pc) A-View тайваньського виробництва.
Новинка це бюджетний безвінчестерний ноутбук на основі встановленої системи ОС Linux. Ноутбук розрахований на роботу в Інтернеті, використання офісних додатків, вирішення завдань з навчання і т.д. і призначений для мобільного забезпечення високої ділової активності користувачів.
У новому ноутбуці розроблювачам удалося застосувати цілу низку сучасних стандартів і технологій, що забезпечують високі технічні параметри виробу. Однак головною його перевагою виступає ціна. В Україні вона становить усього 280 доларів США, при тому, що ціни на аналогічні імпортні апарати дотепер починалися з 400 доларів.
Як заявив генеральний директор "ЮТЕК Інтернешнел" Андрій Ткачук, "проведені нами маркетингові дослідження показали високу потребу українського ринку в подібній апаратурі бюджетної цінової групи".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас