Керівник ДУСі запевняє, що ціни на курятину виросли без його допомоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівник ДУСі запевняє, що ціни на курятину виросли без його допомоги

Аграрний ринок
149
Керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк заперечує звинувачення прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про його причетність до підвищення цін на м'ясо птиці. Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Український тиждень".
За його словами, на даний момент він не володіє акціями ніяких підприємств. "На сьогоднішній день я як державний чиновник не володію акціями комерційних підприємств", - сказав він.
Тарасюк вважає, що на ринку м'яса птиці відсутня монополізація.
"На ринку є 2 великі компанії - "Миронівський хлібопродукт" і "Гаврилівські курчата", але працює і дуже багато різних дрібних фірм. Тому до монополізації далеко і ціну диктує ринок", - підкреслив керівник Держуправління справами.
Крім цього, Тарасюк висловив упевненість, що українські виробники аграрного сектора готові до реалій Світової організації торгівлі і можуть стати потужними конкурентами для іноземних фірм.
Як повідомлялося, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 9 липня звинуватила керівника Державного управління справами Ігоря Тарасюка в причетності до неадекватного, на її думку, завищення цін на м'ясо птиці.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас