Слабкий долар приваблює інвестиції в Нью-Йорк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слабкий долар приваблює інвестиції в Нью-Йорк

354
Ділова столиця США Нью-Йорк - найкраще місце у світі для інвестицій у нерухомість при найдорожчій оренді. Так заявляє журнал Forbes, що оприлюднив свою десятку найпривабливіших міст для покупки квадратних метрів.
На думку видання, нерухомість залишається "тихою гаванню" для капіталу у світі на тлі волатильних ринків і загроз фінансової кризи.
Спад інвестиційної активності в США через уповільнення зростання економіки та слабкий долар роблять мегаполіс привабливим для довгострокових вкладень у найдорожчі офісні будинки в центрі Манхеттена.
Як приклад удалої покупки Forbes наводить недавню угоду придбання 90% акцій будівлі Chrysler за 800 мільйонів доларів держфондами Об'єднаних Арабських Еміратів.
Спад продажів на внутрішньому ринку також знижує конкуренцію в цьому секторі в Лондоні. Місто посідає друге місце в списку. Видання відзначає, що вигідно вкластися в Нью-Йорку і Лондоні далеко не кожному по кишені.
Далі в порядку убування розташовані Вашингтон, Париж, Шанхай, Токіо, Сінгапур, Мюнхен, Сідней і Гонконг. Forbes рекомендує купувати офісні площі в Шанхаї і житло в Сіднеї.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас