Курс євро до долара впав у понеділок до мінімуму більш ніж за тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс євро до долара впав у понеділок до мінімуму більш ніж за тиждень

Валюта
916
Долар до євро в понеділок торгується біля максимуму за тиждень в очікуванні виходу негативних статданих щодо промислового виробництва в Німеччині, повідомило агентство Bloomberg.
Ознаки уповільнення розвитку найбільшої економіки європейського регіону можуть утримувати європейський центральний банк (ЄЦБ) від підвищення ставки, зменшуючи тим самим привабливість євро для інвесторів.
"Щодо євро очікування негативні, - відзначає голова валютного відділу Bank of Tokyo-Mitsubishi UFG Ltd. Кенічі Нісії. - На тлі погіршення економічних прогнозів ЄЦБ навряд чи піде на підвищення базової процентної ставки".
Курс єдиної європейської валюти до американської почав знижуватися після того, як голова ЄЦБ Жан-Клод Тріше заявив у минулий четвер, що в нього "немає підстав" іти на подальше підвищення ставки.
Курс євро до долара під час азіатських торгів упав до позначки $1,5628 - мінімального рівня з 26 червня. На закриття торгів 4 липня на Нью-Йоркській біржі американська валюта торгувалася біля $1,5649 за євро.
Щодо японської валюти долар виріс до 107,16 ієни в порівнянні з 106,80 днем раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас