Сім'я бен Ладена хоче купити футбольний клуб "Ньюкасл", — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сім'я бен Ладена хоче купити футбольний клуб "Ньюкасл",

Фондовий ринок
153
Успішна будівельна компанія, що належить сім'ї терориста Усами бен Ладена, націлюється на покупку англійського футбольного клубу "Ньюкасл", повідомляє Evening Standart.
Компанія Saudi Binladen Group (SBG), якою на цей момент керує брат Усами Бакр бен Ладен і яка була заснована їхнім батьком Шейхом Мохаммедом бен Ладеном, готова купити футбольну команду приблизно за 300 мільйонів фунтів стерлінгів (380 мільйонів євро), після чого провести реконструкцію стадіону "Сент-Джеймс Парк", а також поліпшити прилеглу до арени територію.
Незважаючи на те, що сім'я бен Ладена офіційно відсторонилася від засновника "Аль-Каїди" ще задовго до теракту 11 вересня 2001 року, запланована угода може стати найбільш неоднозначною і суперечливою в історії футболу. Це може відбутися ще й тому, що тоді 10 команд англійської прем'єр-ліги будуть належати іноземцям, а це половина всього елітного дивізіону.
Власник "Ньюкасла" Майк Ешлі із самого початку своєї роботи на цій посаді (він став керівником "Ньюкасла" більше року тому) завзято заперечує кожну чутку про продаж клубу. Однак напередодні приватна інвестиційна компанія з Америки, InterMedia Partners, підтвердила, що до них звернулася третя сторона з питанням про покупку клубу.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас