Засновник фінансової піраміди в США здався владі після імітації самогубства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник фінансової піраміди в США здався владі після імітації самогубства

Казна та Політика
436
Фінансовий супер-шахрай Самуель Ізраїль, звинувачений судом у присвоєнні $450 млн. через створений ним хедж-фонд Bayou і засуджений до 20 років тюремного ув'язнення, здався в руки правосуддя, повідомив офіс прокурора Манхеттена.
Колишній співзасновник фінансової піраміди, що повинен був приїхати у федеральну в'язницю штату Масачуссетс для відбуття покарання, раніше не прибув у запропонований термін, імітувавши суїцид. На початку червня його автомобіль був виявлений на мосту до півночі від Нью-Йорка із запискою "Самогубство - це не боляче".
Однак поліція незабаром оголосила, що не вірить у те, що 48-річний фінансовий шахрай покінчив із собою. Поліція як аргументи наводила факти, що ніхто зі свідків не бачив, щоб хто-небудь стрибав з моста в ранковий час, коли трафік досить жвавий, зате камери спостереження зняли момент, коли за зупиненим посередині моста автомобілем Ізраїля на кілька секунд пригальмувала інша машина, у яку підсів новий пасажир.
Як повідомляє офіс прокурора, Ізраїль ув'язнений під варту в'язниці в Массачусетсі. Тут йому доведеться провести 20 років у випадку, якщо вирок не буде переглянутий убік жорсткості у зв'язку з неявкою вчасно. Проти його подруги Дебри Раян порушена кримінальна справа за пособництво в переховуванні злочинця.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас