Знайти нового співробітника для фірми стало дешевше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знайти нового співробітника для фірми стало дешевше

569
У Києві дешевшають послуги рекрутингових агентств. Про це повідомив Фарід Степанов, директор департаменту кадрової політики компанії ViDi Group.
Рекрутингові агентства не поспішають підвищувати ціни на свої послуги, у зв'язку з тим, що їхня кількість на ринку стрімко росте. "Сьогодні в Києві існує близько 40 агентств різного напрямку, - говорить Фарід Степанов. - Їх стає усе більше, відповідно зменшується ціна на послуги, які вони надають. Плюс - зараз агентства намагаються спеціалізуватися на тому чи іншому напрямку пошуку кандидатів. Диференціація також спричиняє зміну вартості".
Степанов говорить, що дозволити брати високі відсотки від річної зарплати співробітника можуть тільки ті рекрутингові агентства, які займаються прямим пошуком та ексклюзивними вакансіями. В інших агентствах ціни на послуги нижчі.
"У вітчизняному агентстві, що не спеціалізується на хедхантінгу, вартість послуг може варіюватися від 20 до 25% від сукупної річної зарплати кандидата, - говорить Степанов. - У представництві західного рекрутингового агентства, що займається хедхантінгом, ціна може становити 30-33 %".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас