Винуватець розкрадання 700 млн. дол. у "Совкомфлоту" екстрадований зі Швейцарії в Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Винуватець розкрадання 700 млн. дол. у "Совкомфлоту" екстрадований зі Швейцарії в Росію

Кримінал
157
Екс-главі дочірньої компанії "Совкомфлота" Юрію Привалову, екстрадованому напередодні зі Швейцарії в Росію, висунуть обвинувачення в справі про заподіяння "Совкомфлоту" майнового збитку в особливо великому розмірі - більше $700 мільйонів, повідомив РІА Новости офіційний представник СКП Володимир Маркін.
"Учора Юрій Привалов був екстрадований зі Швейцарії в Росію і переданий у розпорядження слідства. Сьогодні слідчі мають намір пред'явити Юрію Привалову звинувачення та допитати його в якості обвинувачуваного", - сказав Маркін.
"У провадженні Головного слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі РФ перебуває кримінальна справа за фактом заподіяння майнового збитку великій російській компанії ВАТ "Совкомфлот" в особливо великому розмірі (більше $700 мільйонів) шляхом обману та зловживання довірою за відсутності ознак розкрадання організованою групою осіб (статті 165, 174-1, 201 КК РФ).
У справі винесена постанова про залучення в якості обвинувачуваних п'яти осіб. Один з них - Юрій Привалов", - повідомив представник СКП.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас