Індекс довіри споживачів у Сполучених Штатах розчарував учасників торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекс довіри споживачів у Сполучених Штатах розчарував учасників торгів

Фондовий ринок
121
Досить цікава ситуація складається на графіку основної валютної пари EURUSD. У понеділок, була опублікована велика кількість негативних даних по економіці Єврозони й Німеччини, у результаті чого європейська валюта стосовно долара втратила в ціні майже 120 пунктів.
Зовсім протилежна ситуація спостерігалася на ринку вчора, після публікації економічних даних зі Сполучених Штатів. Долар почав втачати позиції ще на початку торговельного дня, у результаті чого курс EURUSD зміцнився протягом європейської сесії більше чим на 50 пунктів. У другій половині дня ріст курсу незначно призупинився. Але подальше зміцнення продовжилося досить високими темпами, після того як Міністерство Торгівлі США опублікувало звіт, відповідно до якого індекс довіри споживачів у червні впав майже на 12% у порівнянні зі значенням минулого місяця, до рівня 50.4. У травні значення показника Consumer Confidence було на рівні 57.2, і аналітики очікували незначного зниження індексу в район 56.0 - 56.5.
Також до негативних даних по американській економіці можна віднести опублікований учора індекс ділової активності по даним Федерального Резервного Банку Ричмонда, що у червні впав до - 14 пунктів, у той час як у травні значення індексу було на рівні - 3.
Сьогодні найбільш важливою новиною для учасників валютних торгів буде рішення по процентній ставці Федерального Комітету Відкритого Ринку, що, швидше за все, залишить основну ставку рефінансування на колишньому рівні - 2.0%. У випадку, якщо ставки будуть змінені, варто очікувати дуже сильної реакції на ринку й відповідно значного підвищення волатильності.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас