Форекс - прогноз на середу 25.06.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 25.06.08

Фондовий ринок
136
В середу очікується вихід наступних важливих економічних даних:
12:00 - Зміна обсягу нових замовлень у промисловості в Єврозоні, квітень.
Аналітики прогнозують зниження нових замовлень у квітні на -0.5% після 1%-ого падіння в березні. Якщо дані вийдуть не гірше прогнозних, то вони позитивно відіб'ються на курсі європейської валюти.
15:30 - Обсяг замовлень на товари довгострокового користування у США, травень.
Аналітики очікують, що попит на холодильники, телевізори та інші необхідні в побуті товари не змінився, тобто залишився на квітневому рівні. Квітневий спад же склав -0.5%. Останнім часом спостерігається ріст значення цього показника, що говорить про ріст споживчої впевненості. Якщо вихідні дані не підведуть, то варто очікувати зміцнення долара.
17:00 - Обсяг продажів житла на первинному ринку США, травень.
Очікується, що продажі нових будинків у квітні впали на -2.2%, склавши 514 тисяч, тоді як у попередньому місяці в США було продано 526 тисяч будинків. Якщо дані не виявляться краще прогнозу, то долар упаде.
17:30 - Дані по запасах сирої нафти, бензину й дистилятів у США, 25-е червня.
Дані по запасах нафти, бензину й дистилятів від міністерства енергетики здатні вплинути на американський долар. Якщо запаси бензину й дистилятів знизилися, то, щоб поповнити їхні запаси, необхідно переробити вже наявні запаси нафти, але, хоч вони й виросли, повністю забезпечити попит на бензин і дистиляти не зможуть, а виходить, за цим піде нова закупівля нафти (незважаючи на ріст останніх запасів). Так що, якщо запаси збільшаться, то це зробить знижувальний тиск на ціни на нафту, що, у свою чергу, підсилить долар.
21:15 - Рішення FOMC по ставках
Очікується, що ФРС залишить процентні ставки цього разу без змін на поточному рівні в 2%. Якої-небудь іншої переважаючої думки на цей рахунок немає. Одні аналітики вважають, що ставки піднімуть вже в серпні, інші очікують ще одного зниження під кінець року. Проте, сьогоднішнє засідання (і хвилинки) допоможуть визначитися з подальшим ходом монетарної політики США.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас