Прес-Реліз. Банк "Хрещатик" планує розміщення іпотечних облігацій обсягом 70 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Банк "Хрещатик" планує розміщення іпотечних облігацій обсягом 70 млн грн

Фондовий ринок
342
Незалежна рейтингова агенція Fitch Ratings 17 червня 2008 р. надала очікуваний рейтинг на рівні В+ емісії звичайних іпотечних облігацій, що планує випустити ВАТ КБ "Хрещатик".
Облігації мають термін обігу три роки і загальну номінальну вартість 70 млн грн. Запланована дохідність дорівнює 12,5% річних. Як зазначив голова Правління банку Дмитро Гриджук, "розміщення облігацій розпочнемо, скоріше за все, восени. За нашими оцінками, цей випуск буде вельми привабливим як для українських інвесторів, так і для нерезидентів, оскільки випуск цих облігацій забезпечений іпотечним покриттям. Тепер він ще й має стабільний рейтинг Fitch". За його словами, випуск забезпечених іпотечних облігацій сприятиме розвитку іпотечного ринку.
Як повідомило агентство Fitch, рейтинг В+, який присвоєно іпотечним облігаціям банку "Хрещатик", за національною шкалою відповідає А(ukr). Станом на 06 червня 2008 р. пул покриття іпотечних облігацій складався з понад 400 позик загальною сумою понад 81,6 млн грн. Станом на середину березня п. р. 85,8% змісту пулу іпотечного покриття припадало на іпотеку жилої нерухомості.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас