Сьогодні Рада вирішить, чи зайнятися їй Vanco — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні Рада вирішить, чи зайнятися їй Vanco

Енергетика
143
Верховна Рада сьогодні розгляне на пленарному засіданні законопроект "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради". Про це сказано на порядку денному парламенту.
Відповідний законопроект, ветований Президентом Віктором Ющенком, передбачає, що організація і порядок діяльності парламенту встановлюються Конституцією, законами про статус народних депутатів, про комітети Ради, про тимчасові слідчі комісії і регламентом парламенту, а також іншими законами.
Окрім цього, Рада має намір розглянути питання про обрання депутатів членами комітетів парламенту і визначити календарний план проведення третьої сесії Ради 6-го скликання.
До порядку денного включений ряд соціальних законопроектів: "Про прожитковий мінімум", "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям (відносно допомоги на рівні прожиткового мінімуму)" та інші.
Крім того, за скороченою процедурою планується розглянути законопроекти про азартні ігри, про обмеження здійснення діяльності з організації азартних ігор на ігрових автоматах Києва.
Планується розглянути ряд законопроектів з врегулювання земельних відносин: "Про викуп земельних ділянок приватної власності для громадських потреб і з мотивів громадської необхідності", "Про оренду землі" і ін.
Також Рада має намір вирішити, чи включати до порядку денного питання про створення тимчасових слідчих комісій з перевірки ситуації із забезпеченням природним газом українських споживачів, з розслідування обставин видачі дозволу компанії Vanco Prykerchenska Ltd (Віргінські острови) на розробку Прикерченської ділянки шельфу Чорного моря.
Нагадаємо, 8 квітня Верховна Рада визначила, що організація і порядок її діяльності встановлюються Конституцією, законами про статус народних депутатів, про комітети Ради, про тимчасові слідчі комісії і регламентом парламенту, а також іншими законами.
24 квітня Президент Віктор Ющенко застосував право вето до прийнятого Верховною Радою 8 квітня закону "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас