Google задоволений підвищенням цін на нафту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google задоволений підвищенням цін на нафту

Енергетика
473
Зростання цін на нафту на світових ринках виявляється корисним для розвитку інтернету, незважаючи на те, що завдає шкоди світовій економіці в цілому. Про це на зустрічі в південнокорейському Сеулі, присвяченої розвитку інтернет-економіки, заявив віце-президент Google Вінтон Серф.
За словами Серфа, все більше людей будуть працювати через інтернет для підвищення ефективності ведення справ. Зокрема, ділові люди частіше використають відеоконференції, оскільки поїздки стали значно дорожчими. Крім того, відкриваються нові можливості для пошукових систем, пов'язані з відбором оптимальних маршрутів для економії коштів.
Серф відзначив, що Південна Корея має найкращі можливості для такого розвитку, оскільки саме ця країна має у своєму розпорядженні найвищу концентрацію швидкісного інтернету ат мобільного зв'язку. Зокрема, 94 відсотка родин у Кореї мають доступ до інтернету, тоді як у середньому в країнах - учасниках Організації економічного співробітництва та розвитку ця цифра становить 58 відсотків.
Ціна на нафту 16 червня встановила черговий рекорд, досягши позначки в 139,89 долара. Фахівці варіюють свої прогнози на майбутні два роки від 150 до 250 доларів за барель.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас