Україні загрожує корупційний скандал у разі серйозного аналізу голосування з держбюджету-2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні загрожує корупційний скандал у разі серйозного аналізу голосування з держбюджету-2008

Казна та Політика
540
Україні загрожує великий корупційний скандал у разі серйозного аналізу голосування з держбюджету-2008.
Таку думку РБК-Україна висловив директор Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв, коментуючи сьогоднішнє звернення "Народної Самооборони" до ГПУ та МВС з проханням перевірити наявність корупційних дій при здійсненні перельотів чартерними рейсами головою Секретаріату президента України Віктором Балогою.
При цьому політолог нагадав, що в держбюджеті-2008 були закладені величезні витрати на підтримку діяльності президента і, відповідно, на утримання його Секретаріату. "До речі голосували за цей бюджет і БЮТ і "Народна самооборона". Так от питання: чи знали за що голосували самообранці, чи розуміли вони що велика частина грошей піде на фінансування діяльності бюрократів, у тому числі і на їхні чартери, і чи не є голосування фактом корупційної дії в 2007 р. в обмін на підтримку президентом формування уряду. А що зараз відбувається з чартерами… Так якщо розібратися, то у нас майже всі чиновники з такими бюджетами і літають і їздять і плавають", - відзначив він.
Разом з тим Єрмолаєв вважає, що в майбутньому "Народна самооборона" зближуватиметься з БЮТ. "В майбутньому "Народна самооборона" буде конвертована в повноцінну політичну партію, враховуючи погляди пана Луценка, швидше за все лівоцентристського або неосоціалістичного толку. Цей гравець буде близьким союзником Юлії Тимошенко. Тим більше що БЮТ, не дивлячись на всю риторику про розділення поглядів Європейської народної партії, все-таки захоплюється лівацькими ідеями, так що тут у них багато спільного", - підкреслив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас