Toyota оголосила про плани випуску газо-електричних гібридних автомобілів в Австралії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota оголосила про плани випуску газо-електричних гібридних автомобілів в Австралії

Енергетика
262
Провідний японський автомобілебудівний концерн Toyota Motor Corp. сьогодні офіційно оголосив про плани щодо випуску газо-електричних гібридних автомобілів в Австралії.
Нові гібриди Toyota будуть вироблятися на базі популярного седана Camry, повідомляється в прес-релізі автоконцерну. Складання автомобілів Camry Hybrid на австралійському заводі Altona (південний схід Австралії) почнеться на початку 2010 р. Планована потужність підприємства - 10 тис. автомобілів на рік.
Повідомлення, що Toyota має намір виробляти гібридні автомобілі в Австралії, з'явилося в японській діловій пресі минулого тижня. Відзначалося, що в планах компанії також почати випуск газо-електричних гібридів у Таїланді.
Японський автовиробник розраховує, що зростаючі ціни на паливо і посилення екологічних стандартів дозволять компанії після 2010 р. успішно реалізувати стратегію просування економічних у витраті палива та екологічних гібридних двигунів. В 1997 р. Toyota стала піонером в галузі гібридних технологій, випустивши модель Toyota Prius, що об’єднала двигун внутрішнього згоряння та електромотор.
Toyota Motor Corp. посідає друге місце у світі за кількістю продаваних за рік автомобілів після американського General Motors. Чистий прибуток Toyota за 2007-2008 фінансовий рік, що завершився 31 березня 2008 р., збільшився на 4,5% - до 1,72 трлн ієн (16,4 млрд дол.) у порівнянні з 1,64 трлн ієн (15,64 млрд дол.), отриманими роком раніше.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас