Києву відключать газ, якщо Київрада не змінить бюджет столиці? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Києву відключать газ, якщо Київрада не змінить бюджет столиці?

Енергетика
193
Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко заявив, що 4 червня міська влада Києва одержала від НАК "Нафтогаз України" лист, у якому мова йде про можливості обмеження подачі природного газу для потреб міста.
Як повідомили в прес-службі КМДА, причиною такого рішення є перевищення обсягів планових показників споживання газу в Києві.
"У цілому ситуація зрозуміла, адже Київ - місто, що динамічно розвивається. Тут активно ведеться будівництво житла, транспортної, інженерної, соціальної інфраструктури. А це, відповідно, вимагає додаткових ресурсів", - відзначив Голубченко.
Для того, щоб повною мірою повернути ситуацію в прогнозоване русло, стверджує чиновник, необхідне рішення Київради щодо часткового перерозподілу видаткової частини бюджету міста і збільшення його видаткової частини. "Виходячи із цього, я закликаю депутатів новообраної Київради якомога швидше вирішити всі процедурні питання та вже на наступному тижні почати роботу, розглянувши відповідні зміни в бюджет міста", - заявив Голубченко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас