Яценюк: Розгляд кадрових змін у ФДМУ відкладається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: Розгляд кадрових змін у ФДМУ відкладається

Казна та Політика
134
Розгляд кадрових змін у Фонді держмайна відкладається.
Про це голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив з парламентської трибуни.
За його словами, таке рішення було ухвалене сьогодні під час засідання керівників фракцій. "Партія регіонів не готова розблоковувати трибуну, немає можливості викликати Валентину Семенюк-Самсоненко", - сказав він.
Яценюк також повідомив, що в наступний вівторок о 9:00 відбудеться засідання погоджувальної ради.
Як повідомлялося, представники Партії регіонів відучора блокують трибуну Верховної Ради як протест проти незаконної, на їх думку, процедури звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко.
За словами нардепа від Партії регіонів Василя Кисельова, ПР пропонувала вирішити питання про зняття В.Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМУ після заслуховування ВР її звіту за час перебування на цій посаді.
У свою чергу, Яценюк повідомив, що Семенюк-Самсоненко знаходиться на медобстеженні і не може прийти до зали засідання парламенту.
Нагадаємо, 5 червня ц.р. БЮТ висунув кандидатуру заступника голови фракції в парламенті Андрія Кожемякіна на посаду голови ФДМУ замість запропонованої прем'єр-міністром кандидатури депутата від БЮТ Андрія Портнова. Портнов зняв свою кандидатуру з претендента на посаду голови Фонду держмайна оскільки союзники БЮТ по коаліції відмовилися затвердити його на цю посаду.
Однією з причин такої позиції стали висловлювання Портнова на адресу Президента України Віктора Ющенка, які пропрезидентська партія НУ-НС сприйняла як образу.
Взамін представники НУ-НС заявили, що підтримають будь-яку кандидатуру, запропоновану на цей пост Тимошенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас