Форекс - прогноз на п'ятницю 06.06.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на п'ятницю 06.06.2008

Фондовий ринок
199
У п'ятницю з найбільш важливих економічних даних очікуються:
13:00 - Зміна обсягу промислового виробництва у Німеччині, квітень.
За прогнозами обсяги промислового виробництва у квітні виросли на 0.2%, тоді як у попередньому місяці падіння склало пів відсотка. Збільшення обсягів виробництва позитивно позначається на ВВП країни й на євро.
14:00 - Рівень безробіття у Канаді, травень.
За прогнозами рівень безробіття в Канаді за місяць не змінився, зберігши рівень в 6.1%. Якщо ніяких змін у цьому значенні не відбудеться, то й впливу на канадський долар ця новина не зробить.
15:30 - Зміна числа зайнятих у несільськогосподарському секторі США, травень.
Очікується, що в зайняті в несільськогосподарському секторі в травні зменшилося на 52 000, а рівень безробіття виріс до 5.1%. Зайнятість у несільськогосподарському секторі є ключовим показником ситуації на ринку праці в Америці і долар дуже чуйно впливає на будь-які зміни цього показника. Якщо опубліковані дані не виявляться кращими, то долар впаде, хоча реакція ринку на ці дані часом буває непередбаченою.
17:00 - Зміна обсягу запасів на складах оптової торгівлі США, квітень.
Аналітики прогнозують збільшення складських запасів на 0.5%, тоді як у попередньому місяці вони впали на 0.1%. Збільшення запасів означає зменшення споживчого попиту й негативно відіб'ється на доларі. Очевидно, високі ціни на нафту змушують американців заощаджувати, що відображається спочатку на роздрібних, а після і на оптових продажах.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас